نوشته شده توسط : alipour
مجموعه بورس پایشگر-پتروشيمي‌ها با باندبازي اختيار بورس كالا را در دست دارا هستند و مي‌توانند با دست‌كاري در ميزان عرضه خود، قيمت‌ها را به فیض خویش بالا و پايين ببرند . به تعبيري ديگر مي‌توان گفت عملا بورس كالا را پتروشيمي‌ها اداره مي‌کنند . 
 
به گزارش مقر خبری تحلیلی پایشگر،دادستان تهران ديروز در حاشيه جلوس کرد با مسئولان امور مالياتي از دستگيري ۱۹ نفر از دلالان اصلي بازار پتروشيمي خبر اعطا کرد تا نشان دهد برخورد دولت با خلافکاران فقط محدود به بازار ارز نيست، هرچند آنچه عباس جعفري‌دولت‌آبادي بیان کرد باز هم گره ناگشاده‌اي داشت كه با مساله ارزي دارای ربط بود . 
 
به نوشته شرق، آن روزهاي بورس كالا چندان نیز به دور نيست، زماني ‌كه دلالان با خريد پروانه بهره‌برداري شركت‌هاي غيرفعال يا كمترفعال در میدان پتروشيمي، خود را فعال اين حوزه نشان دادند و با هماهنگي و باندبازي، تقاضاي كاذب در بورس كالا ايجاد كردند و مواد اوليه را با قيمتي پايين‌تر از چنگ فعالان پايين‌دستي پتروشيمي درآوردند و بسياري را به ورشكستگي نزديك كردند . 
 
بازار داغ دلالي مواد اوليه پتروشيمي، بیرون از بورس كالا با قيمت‌هايي گزاف هم چندان براي پتروشيمي‌هاي پايين‌دستي به‌صرفه نبود . فیض بالاي تفاوت نرخ ارز در سامانه نيما و بازار ثانويه با بازار آزاد هم، بهانه‌اي شده بود در دست اين دلالان تا درصورتی که مواد اوليه‌ را نتوانستند با نرخ فراتر به خريداران اصلي بفروشند، شیوه صادرات آن را در پيش گيرند . 
 
بازاري كه به سبب برخي وابستگي‌ها، غيرقانوني هم نبود و سود كلاني را عايد اين دلالان وابسته به غول‌هاي پتروشيمي مي‌كرد . با وجودي‌ كه ساختار عرضه مواد اوليه در بورس كالا اشتباه می باشد و با كمي تغيير در شناسايي شركت‌هاي داراي صلاحيت براي حضور در سامانه بهين‌ياب و در نهايت بورس كالا مي‌شد اين رانت را از بازار به دور كرد، البته بگيروببندها ابتدا شد تا دوباره شاهد حجم بالاي احتكار و مخفي‌كاري مواد اوليه پتروشيمي در انبارها باشيم . 
 
جعفري‌دولت‌آبادي در حاشيه اين جلوس کرد در رابطه دستگيري‌ دلالان پتروشيمي گفته بود: پرونده پتروشيمي‌ها از نمونه‌هاي اخلال در توليد مرزو بوم است، بنابراين در صورتیکه روز جاری در قضیه مصاديق اخلال ورود مي‌کنيم، عده‌اي نگويند کاري نشده است، بلکه همه کساني که در حوزه مصاديق هفت‎گانه ضابطه مجازات اخلال در نظام اقتصادي فعاليت کنند و به دادستاني معرفي شوند، به طبع طبق ضابطه تعقيب خواهند شد . 
 
مسئله آن هست كه برقراري رابطه بين كاهش قيمت مواد اوليه در بخش پتروشيمي را چگونه مي‌توان به اين بگيروببندها رابطه مستقيم داد؟ درحالي‌که فعالان اين عرصه مي‌گويند با برداشتن سقف خريد و فروش مواد اوليه در بورس كالا، بازار به گواه فعالان اين حوزه به تعادل رسيده بود . 
 
نكته‌ درخورتوجه آن است؛ زماني‌ كه مي‌توان با بررسي پيش از عرضه مواد اوليه در سامانه بهين‌ياب كه مورد ارجاع بورس كالا براي شركت در معاملات است، بازار را كنترل كرد، چرا اين دست اقدامات زمینه توجه دولت قرار نمي‌گيرد تا كار به اينجا بكشد؟ اين پرسشي می‌باشد كه هنوز هم پاسخ روشني براي آن وجود ندارد . 
 
اكنون 
جو‌ آرام است مهدي پورقاضي، عضو هيئت نمايندگان اتاق ايران كه خود يكي از فعالان پايين‌دستي پتروشيمي نيز محسوب مي‌شود، با اشاره به جو آرامي كه اكنون در بازار پتروشيمي وجود دارد، مي‌گويد: با اقداماتي كه دولت در زمينه برداشتن سقف رقابت معاملات تولید ها پتروشيمي در بورس کالا (حداکثر پنج درصد) از تاريخ ۲۴ شهريورماه با انگیزه جلوگيري از دلالي و دپوي كالا انجام داد، نرخ مواد اوليه در بازار آزاد افت كرده و تعادل نسبي ايجاد گردیده می باشد و هيجان زيادي براي خريد در بازار وجود ندارد . 
 
پورقاضي به عقبه ماجراي دلالي در بورس كالا و تشنج ايجادشده، اشاره كرده و مي‌افزايد: آن دوران نیز قيمت پايه مواد اوليه پتروشيمي در بورس كالا پايين بود و نیز نرخ مواد اوليه بیرون از بورس نيز بسيار بالا بود . همزمان شاهد خروج تولید ها پتروشيمي از مرزها بوديم كه اما عملي خلاف قانون نیز محسوب نمي‌شد . 
 
دو 
نقص بورس كالا نايب‌رئيس انجمن پلاستيك ايران با اشاره به دو نقص اصلي در بازار بورس كالا براي عرضه تولیدات پتروشيمي مي‌افزايد: انجمن ملي پلاستيك از دولت درخواست كرده بود كه سه شاخص براي عرضه پتروشيمي در بورس طرح شود . يك، نيروي انساني شركت‌هاي حاضر در بهين‌ياب متناسب با ظرفيت آن ها باشد؛ دو، مصرف برق آنان متناسب با ظرفيت آنها باشد؛ سه، ماليات بر ارزش‌افزوده‎اي كه مي‌پردازند نیز متناسب با ظرفيت آن ها باشد . در واقع ظرفيت براساس آن سه شاخص تعيين شود تا در اين قالب، افرادي كه واحد توليدي ندارند و كار نمي‌كنند،‌ از نوع خريداران بورس بیرون شوند . 
 
او در ادامه تصريح مي‌كند: هرچند دولت به ‌صورت شفاهي اين پيشنهاد را پذيرفته بود؛ اما در عمل نزديك به سه سال می‌باشد كه به اين مطالبه کار نمي‌كند و به هر بهانه‌اي آن را عقب مي‌اندازد . 
 
رئيس کميسيون صنعت و معدن اتاق بازرگاني تهران به نقص دوم اشاره كرده و مي‌گويد: براساس كف عرضه توافق‌شده بين خريداران و فروشندگان در مواد پتروشيمي، قرار بود كه پتروشيمي‌ها يك حداقلي را به‌ طور هفتگي در بورس عرضه كنند . اگر چه اين روال به ‌صورت عام در بورس كالا برقرار است؛ ولی گاهي اين مورد رعايت نمي‌شود . در مذاكرات توافق‌شده دولت، پيشنهاد داده بوديم در صورتی‌که پتروشيمي‌ها عرضه خویش را در بورس به ميزان كف عرضه توافق‌شده انجام ندهند، مشمول جرائمي از‌جمله ممنوعيت صادرات محصولات به خارج از كشور شوند؛ ولی هنوز نیز اين واقعه نيفتاده می‌باشد . 
 
وی با بيان علت اين تخلف، مي‌گويد: زمان‌هايي كه اين قاعده كلي رعايت نمي‌شود، زماني میباشد كه قيمت‌ها در بورس بالا مي‌رود . در واقع سوای آنكه نياز واقعي در بورس وجود داشته باشد، قيمت‌ها فراتر از قيمت‌هاي جهاني عرضه مي‌شود و گرفتاري‌هايي را ايجاد مي‌كند . 
 
پتروشيمي‌ها 
با باندبازي اختيار بورس كالا را در دست دارند به گفته او، با اين اوصاف، در کار پتروشيمي‌ها با باندبازي اختيار بورس كالا را در دست دارند و مي‌توانند با دست‌كاري در ميزان عرضه خود، قيمت‌ها را به نتیجه خویش بالا و پايين ببرند . به تعبيري ديگر مي‌توان خاطرنشان کرد عملا بورس كالا را پتروشيمي‌ها اداره مي‌کنند . 
 
اين فعال عرضه پتروشيمي با اشاره به اثر برخوردهاي ضربتي در بازار عرضه محصول ها پتروشيمي در بورس كالا، مي‌گويد: اين بگير و ببندها در بازار اثر مي‌‌گذارد و ناامني را در بازار افزايش مي‌دهد . شاید هزينه ريسك و مبادله را بالا مي‌برد . عده‌‌اي مي‌ترسند و عده‌اي ديگر ممكن میباشد خريد و فروش را متوقف كنند و مواد اوليه خود را در انبارها مخفي كنند . در نهايت اين اقدام، موقتي است؛ درحالي‌كه بايد مكانيسم اصلي اقتصاد را تصحیح كنيم تا كسي دنبال آن نباشد كه مواد اوليه را بخرد و نگهداري نماید و بعد با قيمت فراتر بفروشد و هركس كه مواد اوليه مي‌خواهد، در مدت مناسب با قيمت سنجیده آن را خريداري كند . 
 
رانت 
ارزي پتروشيمي‌ها مهدي شريفي‌نيك‌نفس، رئيس كميسيون پتروشيمي اتحاديه صادركنندگان نفت، گاز و پتروشيمي ايران، با اشاره به نقص‌ ارزي ايجاد‌شده در بازار در حدود چندین ماه گذشته، به «شرق» مي‌گويد: اختلالي كه در یکسری وقت پيش در بازار پتروشيمي ايجاد گردیده بود، به‌ واسطه تفاوت نرخ ارز در بورس با نرخ بازار ثانويه و سامانه نيما بود . 
 
شريفي‌نيك‌نفس ادامه مي‌دهد: عده‌اي كه در بازار منابع مالي و دسترسي به پروانه‌هاي بهره‌برداري برخي توليدكنندگان داشتند، با رانت ايجاد‌شده، مواد اوليه را از بورس كالا خريداري كرده و در بازار آزاد، با نرخ آزاد مي‌فروختند يا به كشورهايي نظیر عراق و افغانستان كه از معافيت صادرات برخوردار گردیده بودند، صادر مي‌كردند . از آن سو از طريق اين دو كشور، به كشور تركيه يا كشور ثالث ديگري صادر مي‌كردند . 
 
به گفته وی پس از آنكه نرخ اصلاح شد و سقف خريد و فروش مواد اوليه در بورس كالا برداشته شد، اين رانت نيز كاهش يافت . 
وی با اشاره به نمونه‌اي از نتیجه ايجاد‌شده براي دلالان در آن مقطع مي‌گويد: فرضا قيمت پت، كيلويي شش هزار تومان عرضه مي‌شد؛ البته در بازار آزاد، ۱۸ تا ۲۰ هزار تومان به دست مصرف‌كننده مي‌رسيد . اين به حافظه رانتي بود كه به‌ واسطه تفاوت نرخ ارز ايجاد مي‌شد كه با برداشته‌شدن سقف خريد و فروش مواد اوليه در بورس كالا، شرايط نرمال شد . 
پایگاه خبری تحلیلی
 
سونامي 
نقدينگي و ايجاد رانت شريفي‌نيك‌نفس در ادامه با اشاره به اثر بازخورد ضربتي روي بازار مي‌گويد: هر نقطه بتوانيد رانت‌ها را حذف كنيد، سبب ساز ايجاد شفافيت گردیده و متقاضي واقعي را وارد بازار مي‌كنيد . به‌هر‌حال منابع نقدينگي در بازار وجود داراست . اين، سونامي است كه در بازار مي‌چرخد؛ بنابراين بايد جلوي دو‌نرخي و سه‌نرخي‌شدن‌ها در بازار را بگيريم و از ايجاد اين رانت‌ها جلوگيري كنيم . 


:: برچسب‌ها: پایگاه خبری تحلیلی ,
:: بازدید از این مطلب : 421
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 28 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : alipour
یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در رابطه یادآوری آیت‌الله احمد جنتی به احمدی‌نژاد می‌گوید: یک عدد دو دفعه بحث‌هایی درباره احمدی‌نژاد شد و یک بار نیز خود ایشان حضور داشت . تذکر‌هایی داده شد، اما ما در اصل کشانده شدن این بحث‌ها را به مجمع، مصلحت نمی‌دانیم . 
ساختار 
مجمع تشخیص مصلحت نظام به نیز ریخته است 
تیم سیاسی پایشگر- یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در رابطه یاد‌آوری آیت‌الله احمد جنتی به احمدی‌نژاد می‌گوید: یک عدد دو دفعه بحث‌هایی در رابطه احمدی‌نژاد شد و یک توشه نیز خویش ایشان حضور داشت . تذکر‌هایی داده شد، ولی ما اساسا کشانده شدن این بحث‌ها را به مجمع، مصلحت نمی‌دانیم . 
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پایشگر، محمدرضا باهنر با ۲۸ سال سابقه نمایندگی، یک عدد از باسابقه‌ترین نمایندگان مجلس شورای اسلامی بوده هست . او که درحال حاضر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام است، در گفت‌وگو با ایرناپلاس بر مبنا تجربه خود می‌گوید مدیریت مجلس باید بر قلب نماینده‌ها حکومت کند خیر بر جسم آن ها . وی تأکید داراست که بایستی رئیس مجلس لابی‌گر قدرتمند و خیر و خوبی باشد . 
 
باهنر 
همینطور در این مذاکره از خط قرمز رنگ فساد برای خویش در مجلس گفته و همچنین قصه تازه‌ای از مجمع تشخیص مصلحت نظام دارااست که در ادامه، مشروح این مصاحبه را می‌خوانید: 
در مصاحبه‌ای گفته بودید که رئیس مجلس دهم به یاد اینکه فراکسیون اکثریتی وجود ندارد و سه فراکسیون بودن، برای لاریجانی طاقت فرسا است . 
خواسته شما از عبارت «مدیریت مجلس» چیست؟ برداشت‌های زیادی می‌توان از این عبارت داشت؟ 
مجلس شورای اسلامی اگر‌چه یک عدد از سه قوه می‌باشد و به تعبیر و تفسیر امام(ره) در رأس امور قرار دارد،‌ البته مجلس با بقیه قوا تفاوت دارد . از این جهت، که رئیس مجلس نه‌تنها همکارانش را خودش گزینش نمی‌کند، بلکه چه بسا نواب، دبیر و هیأت رئیسه را نیز تعیین نمیکند . براین اساس به اصطلاح تعامل دو طرفه میباشد یا دست مدیریت مجلس همواره زیر ساطور نمایندگان قرار دارد و بایستی طوری مجلس را اداره کند که نمایندگان به رئیس مجلس اعتماد نمایند . 
 
منظور شما این هست که مدیر مجلس بتواند برای نمایندگان انتخاب تکلیف کند و او معین کند چه چیزی رد و یا این که ثبت بشود؟ چون همین شرایط کنونی نیز خیلی‌ها معتقدند که علی لاریجانی تمامی کاره مجلس میباشد . 
 
خیر این‌گونه نیست . رئیس‌جمهوری در حالتی که از یک وزیری دلخور شود به‌راحتی عزلش میکند یا مدیر قوه قضاییه هم به همین‌ صورت معاونان را تعیین و برکنار می نماید . ولی در صورتیکه مدیر مجلس از نائب مدیر خوشش نیاید، چاره‌ای جز همیاری ندارد . یک بار یکی از نمایندگان، یادآوری آیین‌نامه‌ای بخشید و من گفتم یاد‌آوری وارد نمیباشد . نماینده عصبانی شد گفت ما خودمان شما را به آن بالا فرستادیم و خودمان هم شما را زیر می آوریم . اینجانب از پشت تریبون از «رو نرفتم» و گفتم کاملاً درست می گویید و از لحاظ حقوقی من با رأی شما اینجا نشسته‌ام و هر وقت عزم کنید تحت می‌آیم ولی تا موقعی که اینجا نشسته‌ام از اختیاراتم به کارگیری و به وظایفم فعالیت میکنم و دوستی و خاله‌بازی و رفیق‌بازی نیز نداریم . اینجانب موظفم آیین‌نامه را اجرا کنم . 
 
الان که میگویند مدیریت مجلس کلیه کاره است باید شخصی مثال بزنم . مثلاً مدیریت مجلس، مجلس را تحویل یک فردی می‌دهد مثلاً عبد که قریه سال سابقه نایب رئیسی را دارم و اطمینان یاد دارد و راحت مجلس را تحویل نایبش می‌دهد . یک موقع مدیریت مجلس نایبی داراست که سال نخستین کارش در این سمت است . 
 
مانند آقای مطهری . 
 
بله . برادر خیر و خوبی است . یک دفعه از اینجانب سؤال کردند که مدیریت آقایان پزشکیان و مطهری را می‌پسندی، من گفتم که در صورتی‌که بخواهید سال اولیه آقایان را با سال آخر اینجانب مقایسه کنید، بی‌انصافی هست، ولی در‌صورتی‌که با سال نخستین نایب رئیسی من مقایسه کنید، آری خیلی هم عالی دارا هستند اداره می‌نمایند و عالی دارا هستند مسلط می گردند . 
 
مدیریت 
کردن یعنی نظم و انضباط مجلس را حفظ کردن و یا لابی کردن برای اهدافی مشخص؟‌ 
تا مجلس دهم همیشه فراکسیون‌های بخش کمتر و اکثریت بود، اما الان برای این که چیزی از مجلس دربیاید، باید دو فراکسیون را به هرقیمتی که می باشد به هم نزدیک نمایند . بایستی رئیس مجلس لابی نماید این‌ها را کنار هم بنشاند . ما می‌بینیم که یک رخداد غیرمترقبه در مجلس می‌افتد و مجلس دهم سه وزیر را استیضاح می‌نماید و مجدد به هر سه رأی عمده میدهد . خواسته این می‌باشد که باید مدیریت مجلس لابی‌گر قوی و نیکی باشد . رئیس مجلس می بایست بر قلب نماینده‌ها حکومت نماید خیر بر جسم آنها . باید توان و نفوذ داشته باشد . 
 
از 
لحاظ خودتان،‌شما تجربه عالی و موفقی در لابی‌گری داشته‌اید؟ 
بعضا لابی‌گری را مذموم و برخی ممدوح می‌شمارند . اصلی این می باشد که تصورمان از لابی‌گری چه باشد . یک موقع فردی می‌خواهد با لابی‌گری نمایندگان دیگر را هم رأی خودش کند، خب بایستی اعلام کرد که قرار مستمر نمایندگان همین می باشد . تمامی دنبال این هستند که رأی سایر نمایندگان را با خویش همسو نمایند . این در حالتی که لابی‌گری باشد خیلی خوب است، اصلاً در اسلام امربه‌معروف و نهی از منکر یک جور لابی می‌باشد . 
 
شما 
چگونه لابی‌گری می‌کردید؟ 
یک موقع برای لابی‌گری از ابزار پول، تهدید، خشونت و زیر‌آب زدن استفاده می‌کنند که این بد میباشد . 
 
شما 
از چه ابزاری به کار گیری می‌کردید؟ 
اینجانب ادعایم این می باشد که عملکرد می کردم نمایندگان را قانع کنم . بعضا نمایندگان خیلی وقت‌ها به یک رأی قطعی نمی‌رسیدند،‌ از اینجانب سؤال می‌کردند که حیث تو چه هست و به نظر من اعتماد می‌کردند . نمایندگان مجلس از لحاظ آیین‌نامه‌ای یک رأی بیشتر ندارند چه رئیس مجلس و چه نماینده اقلیت‌ها . ولی نماینده‌ها حوزه نفوذ رأی‌شان گوناگون است . یک نماینده به‌اندازه ۷۰ نفر حوزه نفوذ رأی داراست البته برخی حتی حوزه نفوذ رأی خود را هم ندراند . یعنی موقع رأی دادن گیج می شوند . 
 
اسم پول را به‌عنوان یک عدد از ابزار لابی آوردید . آقای توکلی مشخصات و مصادیق روشنی از وجود فساد در مجلس شورای اسلامی گفته میباشد . با توجه به این‌که شما از باسابقه‌ترین نمایندگان مجلس هستید،‌ میتوانید مصادیقی از فساد در مجلس را بیان کنید؟ اما تابه‌حال ندید‌ه‌ام در مصاحبه‌های خود از مواجهه شدن با خرابی در مجلس روایتی گفته باشید . 
 
یک موقع میباشد که آدمی میخواهد تبلیغ با خرابی کند یک موقع نیز می‌باشد که می‌خواهد با فساد برخورد نماید . 
 
اول باید معلوم شود که کجا خرابی است . مثلاً آقای توکلی می‌گفت برخی نماینده‌ها حق‌القدم می‌گیرند . 
 
از آن بزرگ‌تر . در کل کشور گاهی مرز فساد معلوم نمیباشد . 
آیا وام گرفتن فساد است یا این که نه؟ آیا وام گرفتن و برای کار معلوم هزینه کردن خرابی می باشد یا این که نیست؟ 
شما 
که تجربه متعددی در مجلس دارید، بگویید چه دیده‌اید؟ 
یک موقع یکی می‌گوید یک نماینده دزدی کرد . می گوییم چرا نماینده‌ها را متهم می‌کنی، میگوید اینجانب گفته‌ام یک نماینده، گفتم تو بی‌خود کردی گفتی یک نماینده، اسمش را ببر چون این‌گونه هر ۲۹۰ نماینده جنایتکار می‌شوند و باید ۲۸۹ نماینده را تبرئه کنند . چه بسا بعضا چیزها مرزهایش معین نمی‌باشد . 
 
شما 
به‌عنوان یک نماینده و نایب مدیریت باتجربه و با تجربه مرزتان در مواجهه با خرابی چه بود؟ 
مثلاً یک نماینده به یک وزیر فشار می‌آورد که پروژه نیمه‌تمام عمرانی منطقه خودش را تمام نماید . این پروژه عمرانی را همگی مردم به کارگیری می‌کنند . یک عدد می گوید این پروژه، حق حوزه انتخابیه کناری بوده میباشد . نماینده جماعت خودش را مأمور آبادانی حوزه انتخابیه خودش میداند . من یکی از اشکالاتی که به مجلس نمایندگان دارم . . . 
 
از این دعوا خارج بشویم . 
شما حد و حدود خرابی در مجلس را چه می‌دانستید؟ 
می بایست بگوییم خرابی چی میباشد . یک موقع می‌باشد کسی میاید در مجلس مثلاً می‌گویم، یک استاد است دو ماه اول همت می‌نماید که خود را به وزارت نفت منتقل کند، خب این فساد می‌باشد . 
 
مصداق بگویید . 
 
نام ببرم؟‌ حتماً نمی‌برم، این فعالیت غلطی می باشد . این خرابی است . موقعی که تریبون به دست‌ می‌آوریم، یک آدمی را تبهکار کنیم . اینجانب می گویم که این فعالیت رسانه غلط است که اینجانب را جلوی دوربین نگه می‌دارد که اسم فاسد را ببرم . نام فاسد معاویه میباشد . 
 
آقای توکلی می گوید برخی نمایندگان حق‌القدم می‌گرفتند . درواقع یک مصداق اقدام فاسد را بیان می نماید تا رویه خرابی بسته شود . 
 
من از همین مصادیق میگویم . در مملکت چهار میلیون نفر بی‌کار هستند، به‌محض این که نماینده می‌شویم، فامیل‌هایمان استخدام می گردند . این‌ها وجود دارااست و بایستی جلوی آن گرفته شود . یک نماینده، استیضاح یک وزیر را امضا می کند و آن گاه پس میگیرد . می گوید من اشکالم به وزیر این بود که فلان بزرگ راه را تمام نکرده بود، حال تعهد گرفته‌ام که تمام کند . 
حالا سؤال این میباشد که این پس تصاحب کردن امضا فساد می باشد یا این که نیست؟ 
از اشتباهات خویش در مجلس بگویید . 
 
مشکلات من کم نیستند و بسیار می باشند . نماینده مجلس که هر روز در صحن و کمیسیون باشد، بایستی تصمیم بگیرد . رأی ممتنع هم در مجلس یعنی تصمیم . هر هنگامی نیز که نماینده تصمیم بگیرد، به وحی که متصل نیست، ممکن می‌باشد که تصمیم اشتباه باشد . در مجلس هفتم هنگامی که داشتند ارزش بنزین را آزاد می‌کردند، ما چشممان از تعدیل سال ۷۴ مرحوم هاشمی رضوان‌الله تبارک علیه، ترسیده بود و به همین خاطر، جلوی ارتقا بها بنزین را گرفتیم . آن گاه کار به جایی رسید که شم کردیم تصمیم اشتباهی بوده می‌باشد و درصورتی که به‌تدریج ارزش بنزین بالا آمده بود، روز جاری مرزوبوم ما در سکو اولیه یا این که دوم در شدت مصرف انرژی فقدان . 
 
از ایرادات سیاسی نیز بگویید . 
 
این‌که اصلاً چرا آمدم مجلس؟ در صورتیکه مجلس نیامده بودم و سراغ فعالیت دیگری می‌رفتم خوب تر بود . اما پشیمان نیستم از آمدن به مجلس، مزاح کردم . 
 
همان‌طور که خیلی‌ها می‌گویند، به لحاظ می‌رسد مجمع تشخیص مصلحت نظام همانند عصر قبل نمیباشد . 
لحاظ شما در این باره چیست؟ 
این عصر هنوز مجمع سرخط نیامده میباشد . دو علت دارد؛ یکی متأسفانه رئیس مجمع موقعیت جسمانی خوبی ندارند و نمی‌توانند حضور جدی داشته باشند . نکته دوم این‌که در حکم تازه رهبری برای مجمع، یک ضمیمه هست که در آن مطالباتی از مجمع مطرح شده هست و همین، میزان زیادی ساختار مجمع را به نیز ریخته و متغیر گردیده است . تا دوره‌های گذشته مجمع صرفا به رهبری برای گزینش سیاست کلی مشورت می‌داد اما اکنون مجمع عملاً می بایست سیاست‌گذاری کند . قبلاً ما سیاست‌نویسی داشتیم اما حال حاضر سیاستگذاری، تدوین، اجرا و همینطور تصاحب کردن بازخورد و تصحیح هم به آن طولانی تر شده هست . این فرآیند‌ها هنوز در مجمع و دبیرخانه آخرین نشده و مقداری عمل لنگ می باشد . 
 
برخی می‌گویند شرایط کنونی در مجمع آقای رضایی همگی کاره است . 
 
آقای رضایی دبیر مجمع تشخیص می‌باشند . بله! در غیبت مدیریت عملاً شغل های اداری و تحقیقی در دست ایشان میباشد و فرمان عمل جلسه را گزینش می کنند . 
پایگاه خبری تحلیلی
 
یاد آوری 
آیت‌الله جنتی به احمدی‌نژاد 
از 
یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام شنیدم که آقای جنتی به آقای احمدی‌نژاد به خاطر بیانات و مواضع‌شان گویا در کناره و یا این که یک عدد از جلسات مجمع یاد‌آوری داده‌اند، شما در جریان این روایت هستید؟ 
این‌ها گاهی پیش می آید . یک عدد دو دفعه، بحث‌هایی درباره احمدی‌نژاد شد و یک توشه نیز خود ایشان حضور داشت . تذکرهایی داده ‌شد، البته ما اصولاً کشانده شدن این بحث‌ها را به مجمع، مصلحت نمی‌دانیم و اینجانب نیز از افرادی بودم که روایت را متوقف کردم . یعنی گفتیم اگر اختلاف و موضع سیاسی خارج باشد به صحن مجمع نباید بیاید . 
 
هر روز خبرهای مختلفی از مشهد مقدس میاید . 
یک توشه کنسل سخنرانی و کنسرت یک توشه نیز تهدید نماینده‌ها! حالا نیز که آقای رئیسی گروه نظامی جدیدی برای آستان قدس فعال سازی کرده، تعبیر شما از این اقدامات در شهر مشهد مقدس مقدس چیست؟ 
خبر‌ها را بایستی پیگیری کنم . شما دارید خبر می‌دهید . ابداً تهدید نماینده‌ها را نشنیده‌ام، کی چه‌کار کرده می باشد . 
 
نظرتان در رابطه ورود زنان به ورزشگاه‌ها چیست؟ بالاخره این یک خواسته دورازشوخی منتخب از جامعه روز جاری میباشد . 
 
باید مقامات مشاجره و تحلیل کنند و اینجانب شرایط فعلی نظر خاصی ندارم . 


:: برچسب‌ها: پایگاه خبری تحلیلی ,
:: بازدید از این مطلب : 406
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 27 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : alipour
واحد پول ملی ایالات متحده مشهور به دلار که امروز تبدیل به واحد پول میان المللی گردیده به جای تبادلات مالی متاسفانه تبدیل به یک سلاح برای تقابل با کشورها گردیده است . 
“دلار”، 
سلاح نو امریکا برای رویارویی با کشورهای منتقد 
گروه خزانه و بیمه پایشگر– واحد پول ملی ایالات متحده معروف به دلار که امروز تبدیل به واحد پول دربین المللی شده به جای تبادلات مالی متاسفانه تبدیل به یک سلاح برای مقابله با کشورها گردیده است . 
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پایشگر، امریکا از پول ملی‌اش، که در سراسر عالم استفاده می‌شود، سلاحی ساخته است که از آن برای رویارویی با دشمنانش استفاده مینماید . بدون جایگاه اقتصادی فعلی ایالات متحده در جهان، هژمونی دلار در اقتصاد جهانی عارضه ها تاریخی مهمی داراست که به میانه قرن بیستم میلادی بازمی‌گردد . 
 
به گزارش فرارو، یکی از مهم‌ترین تحریم‌های ایالات متحده برعلیه ایران، تحریم دلاری می باشد . یعنی آمریکا اذن نمی‌دهد کشور‌ایران از دلار در تعاملات رسمی در بین المللی خود استعمال نماید . باوجود آنکه نهاد مشهور به جامعه ارتباطات مالی میان بانکی بین‌المللی، سوئیفت، در بلژیک بومی است و به نظر نظری تابع ضوابط اروپایی است، اما به استدلال هژمونی دلار آمریکا، آخر و عاقبت سوئیف مجبور شد دسترسی بانک‌های ایرانی، از گزاره بانک مرکزی، به خدماتش را قطع نماید . 
 
این هژمونی، برخی کشور‌های بزرگ، نظیر چین و روسیه و حتی اروپایی‌ها که متحدان نزدیک آمریکا به شمار می‌روند، را نگران کرده است . 
 
پس از رجوع تحریم‌های ایالات متحده در مقابل ایران، اروپایی‌ها برای نجات توافق هسته‌ای به جستجوی راهی برای انجام پرداخت‌های مالی به جمهوری اسلامی ایران پرداختند . البته با دیوار دلار بازخورد کردند . این دیوار به حدی بلند بود که هایکو ماس، وزیر خارجه آلمان، در ۲۲ آگوست ۲۰۱۸، طی یادداشتی در مجله هاندلزبلات، خواهان تاسیس یک سیستم پرداخت غیر وابسته اروپایی شد که وابسته به ایالات متحده نباشد . ماس تا آنجا پیش رفت که حتی خواستار تهیه طرح‌هایی برای تغییر‌و تحول نظم فعلی دنیا و تولید یک نظم جهانی جدید شد . 
 
علاوه بر این، مقارن با افزایش فشار ایالات متحده بر اروپایی‌ها جهت خروج شرکت‌هایشان از ایران، برخی مقامات اروپایی از خلق آمریکا انتقاد کردند . برونو لو میر، وزیر اقتصاد فرانسه، حتی ایالات متحده را به “پلیس اقتصادی کره زمین” تشبیه کرده و گفته این فرمان غیرقابل قبول می‌باشد . 
 
اکثر نفوذ اقتصادی آمریکا، از نفوذ دلار آن در اقتصاد دنیا ناشی می‌شود که سابقه کهن داراست . 
 
کنفرانس 
بریتون وودز؛ روزی که انگلیسی‌ها با دلار مخالفت کردند 
در اقتصاد جهانی امروزی، یک ارز (معمولا دلار آمریکا) وجود دارد، که نیز به تیتر ارز احتیاطی در اکثر وقت ها کشور‌ها از آن به کارگیری می گردد و نیز قیمت سایر ارز‌ها در برابر آن سنجیده میشود . در هم اکنون حاضر، ارز‌هایی همچون دلار و یورو چنین حالتی دارا‌هستند که یک امتیاز برای کشور‌های آمریکا و اروپا اکانت می گردد . 
 
دلار از سال ۱۹۴۴ به تدریج این امتیاز را کسب کرد . 
 
یک سال قبلی از نقطه پایان جنگ جهانی دوم، یعنی از یکم تا ۲۲ ژوئیه ۱۹۴۴، کنفرانس مالی و پولی اداره ملل متحد در بریتون وددز نیوهمپشایر برگزار شد . انگیزه این رویداد، که به کنفرانس بریتون وودز معروف شده است، تولید سازوکار‌های مالی برای عالم بود . ۴۴ کشور، از جمله شوروی، در این کنفرانس حضور داشتند . بعضا کشور‌های قدرتمند آن زمان، که در اثر نبرد جهانی دوم ویران شده بودند، در این کنفرانس دو پروژه را پباده سازی کردند تا به کشور‌های آسیب‌دیده کمک نمایند . پروژه نخست، بانک دربین المللی بازسازی و توسعه و گسترش (IBRD) بود و هدفش آماده کردن سرمایه بلندمدت برای کشور‌هایی بود که به یاری مالی نیاز فوری داشتند . پروژه دوم؛ صندوق در میان المللی پول (IMF) نام دارد، انگیزه آن تامین مالی اختلالات کوتاه بازه در پرداخت‌های دربین المللی بود تا نرخ‌های تبادل ارز‌ها را باثبات نماید . 
 
جان مینارد کینز، اقتصاددان برجسته بریتانیایی، در کنفرانس بریتون وودز، پیشنهاد بخشید که برای تسهیل پرداخت‌های بین المللی یک واحد ارزی جهانی به اسم بانکور (bancor) و یک بانک مرکزی جهانی به نام International Clearing Union تاسیس شود . هیئت آمریکا به رهبری هاری دکستر وایت، قاطعانه با این سفارش مخالفت کرد . 
 
اروپایی‌ها، که در آن مدت به عامل مبارزه جهانی دوم تضعیف گردیده بودند، نتوانستند در برابر شروط ایالات متحده مقاومت نمایند و سرنوشت خواسته‌های ایالات متحده در کنفرانس بریتون وودز به کشور‌ها زور شد . نظام مالی که آن گاه از این کنفرانس تشکیل شد، به نفع آمریکا بود . 
 
درصورتی که پیشنهاد کینز اجرایی می‌شد، دلار آمریکا نفوذ امروزی را نداشت . چرا که طبق پیشنهاد مزبور، ارز جدیدالتاسیس بانکور به هیچ کشوری وابستگی نداشت و در واقع یک ارز فراملی میباشد که توسط بانک مرکزی جهانی (ICU) اداره می شود . 
پایگاه خبری تحلیلی
 
امروز، پس از اعمال تحریم‌های ایالات متحده بر کشور‌ایران و ناتوانی سوئیفت در برابر آمریکا، توشه دیگر بقیه کشور‌های کار کشته به اندیشه رویا رویی با دلار افتاده‌اند . برخی اقتصاددانان معتقدند که روسیه و چین دیر یا این که زود به دنبال سازوکار‌های مالی‌ای خواهند رفت که آمریکا دیگر نفوذ چندانی در آن ها نداشته باشد . اروپایی‌ها نیز نه صرفا با این سازوکار‌ها مخالفت نخواهند کرد بلکه احتمالا از آن ها حمایت خواهند کرد . 


:: برچسب‌ها: پایگاه خبری تحلیلی ,
:: بازدید از این مطلب : 437
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 26 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : alipour
مجموعه بین الملل پایشگر-پایگاه اینترنتی نیویورک تایمز در گزارشی از طرح سعودی‌ها برای ترور برخی مقامات اهل ایران و اخلال در نظام اقتصادی این مرزوبوم پرده برداشت . 
نقشه 
سعودی ها برای ترور مقامات ایرانی 
مجموعه میان الملل پایشگر-پایگاه اینترنتی نیویورک تایمز در گزارشی از طرح سعودی‌ها برای ترور برخی مقامات اهل ایران و اخلال در نظام اقتصادی این مرز و بوم پرده برداشت . 
 
به گزارش مقر خبری تحلیلی پایشگر،پایگاه اینترنتی نیویورک تایمز در گزارشی به خودکار مارک مازِتی، رونن بِرگمن و دیوید کی کرکپاتریک از نقش سعودی ها به ویژه بن سلمان از خرابکاری در کشور ایران و تلاش برای ترور سردار سلیمانی خبر بخشید . 
 
بر پایه این گزارش منابع مطلع فاش کردند افسران ارشد اطلاعاتی سعودی نزدیک به محمد بن سلمان ولیعهد این میهن سال پیشین حیث گروهی از تجار را در موضوع استفاده از شرکت های خصوصی به منظور ترور برخی از مقامات اهل ایران جویا شدند . 
این نظرخواهی در هنگامی انجام شد که محمد بن سلمان نائب ولیعهد و وزیر دفاع وقت عربستان مشغول تحکیم قدرت و سوق‌دهی مشاورانش به سمت تشدید عملیات اطلاعاتی و نظامی در بیرون از مرزهای این کشور بود . گفتگوهای این افراد آن هم بیش از یک سال پیش از مرگ جمال خاشقجی نشان می دهد که مقامات سعودی دست اندک از برهه زمانی روی فعالیت وارد شدن بن سلمان، مورد ترورها را در نظر داشته اند . 
مقامات سعودی مرگ خاشقجی را کشتار خودسرانه ای توصیف کرده اند که دستور آن را یک جایگاه اخراجی این کشور داده هست اما این رده یعنی سرلشکر احمد العسیری مارس ۲۰۱۷ در نشستی در ریاض پایتخت عربستان حضور داشت که در آن تجار و بازرگانان از یک طرح دو میلیارد دلاری برای به کارگیری از عامل ها اطلاعاتی خصوصی با هدف عملکرد در راستای اخلال و خرابکاری در اقتصاد کشور ایران و ترور برخی از مقامات این سرزمین پرده‌برداری کردند . 
 
در جریان این نشست، دستیاران ارشد سرلشکر العسیری در مورد کشتن قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کشور‌ایران بارها طرح هایی را مطرح کردند . 
 
جورج نایاب بازرگان لبنانی – آمریکایی این نشست را ترتیب اعطا کرد پیشتر نیز با بن سلمان دیدار کرده و طرح ترور مقامات اهل ایران را به مقامات کاخ سفید هم ارائه کرده بود . جول زامل (Joel Zamel) یک اسرائیلی که رابطه ها عمیقی هم با سازمان های اطلاعاتی و امنیتی اسرائیل داشت از دیگر حاضران در این جلوس کرد بود . 
 
به گفته سه شخص آشنا با گفتگوها، در جریان نشست سال ۲۰۱۷ با هدف تحلیل طرح ساخت اخلال در اقتصاد ایران، سعودی ها از این بازرگانان در این قضیه که آیا آنان عملیات مرگبار و فیزیکی نیز انجام می دهند، سوالاتی پرسیدند و اعلام کردند به کشتن بعضا از مقامات ارشد کشور‌ایران رغبت دارا هستند . 
 
در طرح پیشنهادی زامل و نایاب به مواقعی از جمله افشای میزان دارایی های جهانی نیروی قدس؛ ساخت حساب های کاربری جعلی به زبان فارسی برای ایجاد نارضایتی و نا آرامی در ایران؛ تامین مالی گروه های مخالف اهل ایران و همگانی سازی اتهامات ساختگی علیه مقامات کشور‌ایران با انگیزه قرار دادن آن‌ها پیش‌روی یکدیگر اشاره کردند . نایاب مشاور ولیعهد امارات متحده عربی میباشد . 
 
طرح نادر برای دسیسه در کشور ایران نخستین بار در ماه مه در گزارش نیویورک تایمز آنالیز شد . گفتگوهای نایاب در نیویورک با العسیری و دیگر مقامات سعودی هم ماه گذشته در دیلی بیست گزارش شد . 
پایگاه خبری تحلیلی
نادر و زامل تصمیم گرفتند اریک پرینس مدیریت کهن شرکت بلک واتر و مشاور گروه انتقالی ترامپ را هم وارد بازی نمایند . آنان پیشتر در زمینه برخی از عنصرها طرح خویش با پرینس کلام کرده بودند و در آن گرد هم آیی از وجود برنامه ای نظامی از سوی پرینس آگاه شدند که وی قصد داشت به سعودی ها بفروشد . 
زامل و نادر در یک عدد از آپارتمان های طبقات فوقانی هتل ماندارین اورینتال نیویورک با سرلکشر العسیری و دستیاران او در موضوع طرح ایران رای زنی کردند و سعودی ها نیز به این طرح رغبت نشان دادند . 


:: برچسب‌ها: پایگاه خبری تحلیلی ,
:: بازدید از این مطلب : 465
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 23 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : alipour

محمد رضا باهنر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ضمن نظارت خود از شرایط مجلس دهم، انتخابات مجلس و ریاست‌جمهوری و دفاع از کمپین فرزندت کجاست گفت: در‌صورتی‌که خاتمی در جریان سیاسی مرز و بوم قرار گیرد می تواند منافعی در پی داشته باشد . 
باهنر: 
خاتمی برای جریان سیاسی مرزوبوم فایده دارد/مجلس تعادل ندارد 
خبر‌ها سیاسی پایشگر- محمد رضا باهنر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ضمن نظارت خویش از شرایط مجلس دهم، انتخابات مجلس و ریاست‌جمهوری و دفاع از کمپین فرزندت کجاست گفت: در حالتی که خاتمی در جریان سیاسی مرز و بوم قرار گیرد می تواند منافعی در پی داشته باشد .

به 
گزارش پایگاه خبری تحلیلی پایشگر، مشروح این اعلام کرد و گو به شرح زیر است: 
** با توجه به اینکه شما حدود سه ده سال در مجلس حضور داشتید نظارت شما از مجلس دهم چیست؟ برخی معتقد می‌باشند نقش قوه‌ قانون‌گذاری در کشور کمرنگ گردیده هست . همچنین با دقت به این‌که سال آینده همه پرسی مجلس را پیش رو داریم چه راهکارهایی برای تشکیل مجلسی پویاتر پیشنهاد می‌دهید؟ شما پیشنهاداتی در باب اداره مجلس به رخ تحزب یا این که تولید دو مجلس در کشور داشته‌اید البته این پیشنهادات برای سال آتی محقق نخواهد شد . درنتیجه با ساز و کارهای فعلی مرزو بوم چه پیشنهادی دارید که سال آتی مجلس بهتری تشکیل شود .

بالاخره مجلس یک خصوصی اشکالات ساختاری دارااست که خیلی نیز ارتباطی با افراد و نمایندگان ندارد و تفاوتی به وجود نمی‌آورد که این اشخاص چه کسانی و از چه جریانی باشند . اول این که خاستگاه مجلس ما منطقه‌ای و برخی قومیتی و صنفی و جنسیتی میباشد و براین اساس فرصت، توانایی و امکاناتش را ندارند که به منافع ملی تاءمل کنند . منافع منطقه‌ای، صنفی، حزبی و جنسیتی الزاما بر منافع ملی همخوانی نیست و خیلی جاها پیش میاید که منافع ملی در تقابل با منافع منطقه‌ای باشد . نماینده چاره‌ای ندارد و می بایست منافع ملی را برای منافع منطقه‌ای فدا کند .

اینجانب جدیدا یک سخن سنگینی زدم و حالا بازهم میگویم چراکه احتمالا تکرار آن، توجه را جلب نماید و آن این است که اینجانب مدعی هستم که اکثریت قریب به واقعه نامزدهای انتخاباتی که می خواهند وکیل بشوند و همینطور مردمی که میخواهند رای بدهند نمی‌دانند زمینه وکالت چیست . نمی‌دانند که اختیار و وظیفه‌های یک نماینده چقدر میباشد و وظایف نماینده چه است . نمی‌دانند نماینده با اعتنا به قانون اساسی باید چه مسائلی را پیگیری کند . به همین ادله گفت‌وشنود‌های مدت همه پرسی مطابقت بر اختیارات و امکانات و وظیفه‌های صورت نمی‌گیرد . بعضی مطرح مینمایند که نماینده یا نامزدها لاف می‌گویند . در سر کردگی جمهوری نیز یک توده وعده و وعیدهایی میدهند که در بضاعت و توان و اختیارشان نمی باشد آن‌گاه که به میدان فعالیت وارد می‌شوند، آن اتفاقاتی که حدس می‌زدند نمی‌افتد و مردمان تصورشان این می‌گردد که این‌ها یا از نخستین خلاف گفتند یا چون‌ به مجلس رسیده‌اند حرف‌هایشان یادشان رفته می‌باشد . در حالی که موقعی که این‌ها به مجلس می روند می بینند که به هیچ عنوان آن اختیارات را ندارند و آن امور را نمی‌توانند انجام دهند .

فرصت نمایندگی نماینده‌ها آنگاه از انقلاب به طور میانگین یک‌ونیم بدور بیشتر نبوده است، البته کسانی هم استثنا می‌باشند . در هر عصر همه پرسی مجلس به طور میانگین ۶۰ یا این که ۶۵ درصد از نمایندگان عوض می‌شوند . بعضی‌ها می‌گویند این‌ها چون عالی کار نمی کنند این رخداد می‌افتد، ولی تمامی نماینده‌ها که بد عمل نمی‌کنند، تمامی زحمت‌ می‌کشند و دوندگی می‌کنند، مردم را می‌بینند و حوزه انتخابیه خود را رسیدگی می‌کنند، اما علت این که یک نماینده عمده از یک‌ونیم دوره نمی‌تواند در مجلس بماند این میباشد که مورد وکالت را نه موکلین و نه وکلا نمی‌دانند .

نماینده به مجلس می‌آید و میگوید در دوره‌های گذشته هیچ کس برای حیطه ما کاری نکرده می‌باشد اینجانب آمده‌ام تا اشتغال و بیکاری و ساکن شدن را حل و پروژه‌های عمرانی را تمام کنم، سپس که به مجلس می‌آید می‌بیند که از این خبر‌ها نمی‌باشد و این‌ها چیزهایی نمیباشد که یک نفر تصمیم بگیرد و حل شود . نماینده بیچاره هفته‌ای صد نامه می‌نویسد که فلانی فعالیت ندارد و به او کار دهید و خطابش هم یا فرمان‌دار یا این که سازمان کل و… است، خب آنها نیز چه‌کار کنند؟ و این نامه‌ها همیشه بیرون میاید و بی‌خاصیت میشود . این اشکالات ساختاری در کلیه مجلس‌ها بوده در مجلس دهم نیز می‌باشد .

نماینده زمانی به مجلس میاید حداقل توقعش این است که پروژه‌های عمرانی نصفه کاره حوزه انتخابه وی تمام شود البته ما ۴۰۰ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام داریم و هرساله‌ دولت خیلی هنر کند، دربین ۲۰ تا ۳۰ هزار میلیارد تومان بودجه عمرانی تخصیص دهد که این ۳۰ هراز میلیارد تومان هزینه‌ حفظ آنها نیز نمیشود یعنی استهلاک این پروژه‌ها بیش از این ۳۰ هزار میلیارد تومان می‌باشد بنابراین نماینده این توقعات را دارااست البته بعد که به مجلس می‌آید، می‌بیند که نمی‌شود و راه‌ حل آن مساله این نیست، بلکه رویه حل‌های دیگری دارد . 
مورد یگانه مجلس دهم این هست که فراکسیون اکثریت ندارد . تمام مجالس گذشته بالاخره چپی‌ها یا این که راستی‌ها فراکسیون اکثریت داشتند و می‌دانستند که بایستی در مجلس چه‌کار کنند . مجلس دهم شده سه‌تا فراکسیون اقلیت و بنابراین نمی‌توانند تصمیم صدق در مجلس بگیرند . به عنوان نمونه مجلس دهم در اسفندماه سال پیشین سه وزیر را استیضاح‌ کرد و به هرسه‌ نیز رای اعطا کرد و رایی بالاتر از روز نخستین نیز به آنها داد سپس یک اندازه به کیان مجلس برخورد و آنگاه از این هر وزیری را که استیضاح کردند به استیضاحش رای داد که آقای ربیعی و کرباسیان از این نمونه هستند، سپس دیدند که تند شد دولت چهار وزیر را معرفی کرد و دوباره به تمامی رای دادند و آدم حس می کند اصلا تعادلی وجود ندارد . ان‌شاالله وزرایی که انتخاب شدند چیره باشند . خیلی‌ها معتقد بودند که آقای شریعتمداری در حالتی که در وزارت صمت استیضاح میشد استیضاحش رای می‌آورد البته به عبارتی وزیر استعفا داد و جایی دیگر رای آورد و علت اصلی این‌ اتفاقات این می باشد که مجلس فراکسیون اکثریت ندارد .

بعضی‌ها تعارف می‌نمایند و میگویند به این استدلال که برخی‌ها در مجلس نیستند، مجلس ضعیف گردیده هست . همین حال حاضر نیز آدم‌های سابقه‌دار با سوابق مدیریت وزارت‌خانه‌ها و استانداری‌ها در مجلس دهم فراوان می‌باشند اما یک فراکسیون اکثریت وجود ندارد . در دنیا سیاست در عالم هم همینطور هست که دولت‌های ائتلافی معمولا دولت‌‌های ضعیفی می باشند . در مجلس دهم هم نمایندگان هرکاری که بخواهند بکنند، می بایست با نیز ائتلاف کنند که باعث ساخت ضعف میگردد . نکته جذاب این می‌باشد که این فراکسیون‌ها کفشان هم شناور است، یعنی در شرای ما می‌دانستیم که این ۸۰ نفر در این فراکسیون و این ۹۰ و ۹۵ نفر در این فراکسیون‌ها هستند، قابلیت گفتمان وجود داشت . این دوره در مجلس دهم ۱۴۰ نفر از نردبان امید کاندید شده و رای آوردند و هنگامی که خود آقای عارف کاندیدای ریاست می‌شود، ۱۰۳ رای بیشتر نمی‌آورد پس آن ۵۰ نفر مابقی کجا هستند؟ به این ترتیب یک خصوصی اشکالاتی این شکلی نیز وجود داراست .

دولت نیز در این قضایا یک شرایط ویژه‌ای دارد، بعضا پارامترها نظیر برجام پارامتر بیرونی است . دولت هم جاهایی احساس می‌گردد که به دنبال یک تحول و حادثه جدید نیست، حالت میهن نیز که معمولی نیست این‌ها دست‌ به دست نیز می‌دهد و بعد ذهن ها همگانی به این جمع‌بندی می‌رسد که مجلس، دولت، قوه قضاییه و سایر ضعیف و ناکارآمد می‌باشند .

پایگاه خبری تحلیلی

**شما پیش از این از سخت‌تر شدن عمل رئیس مجلس در عصر دهم گفته بودید ولی آیا این مورد باعث نشده آقای لاریجانی برای مدیریت مجلس به سمت دیکتاتوری پیش برود؟ لاریجانی بعد از آن از گذر کرد یک عدد دوساعت از مقدمه صحن علنی گردهمایی را کنار گذاشتن می‌نماید و برای برخی طرح‌ها خود را به مجلس میرساند .



:: برچسب‌ها: پایگاه خبری تحلیلی ,
:: بازدید از این مطلب : 468
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : alipour

 

نماینده ویژه ایالات متحده در کارها کشور‌ایران در موضوع احتمال غرق شدن نفتکش های ایرانی صحبت اظهار‌ و کشورمان را توشه دیگر تهدید کرد امریکا 
نفتکش های ایرانی را به یورش تهدید کرد، بیمه ها را نیز همینطور 
پایشگر- نماینده ویژه آمریکا در کارها کشور‌ایران در قضیه احتمال غرق شدن نفتکش های ایرانی حرف بیان کرد و کشورمان را توشه دیگر تهدید کرد .

پایگاه خبری تحلیلی پایشگر

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پایشگر، «برایان هوک» مسئول گروه مبادرت کشور ایران در وزارت خارجه آمریکا، به صورت علنی از احتمال بالای پیدایش واقعه برای نفت‌کش‌های اهل ایران حرف خاطرنشان کرد .

آمریکا روز دوشنبه تحریم‌های نفتی، بانکی و بخش حمل و نقل کشور‌ایران را از رمز گرفت البته به ۸ مرزو بوم چین، هند، یونان، ایتالیا، تایوان، ژاپن، ترکیه و کره جنوبی اذن اعطا کرد تا به خرید نفت از کشور‌ایران ادامه دهند .

در کنار این تحریم و معافیت موردی و موقت، آمریکا بخش‌هایی را کلاً تحریم کرده و کشتیرانی جمهوری اسلامی کشور ایران و شرکت‌های بیمه‌گر ایرانی، از آن گزاره میباشند .

برایان هوک در یک کنفرانس خبری در وزارت خارجه آمریکا، در برابر خبرنگاران به تحریم نفت‌کش‌ها و بیمه‌گرها اشاره کرد و برای تأکید بر اهمیت نفت در مبارزه اقتصادی با ایران، گفت: «۸۰ درصد از منابع مالی حاصل از صادرات آن ها (ایرانیان) از طرز فروش نفت هست .»

وی سپس ذکر کرد که ایالات متحده کمپانی ملی نفت‌کش کشور ایران و چه بسا شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران را تحریم کرده و هیچ میهن خارجی نیز (از حیث آمریکا) حق ندارد نفت ایران را جابجا یا بیمه نماید .

برایان هوک آن‌گاه به تهدید علنی ناوگان نفت‌کش ایران پرداخت و گفت: «این نفت‌کش‌ها دیگر نمی‌توانند ذیل پوشش بیمه‌های بین‌المللی قرار بگیرند و به احتمال قوی، تحت پوشش بیمه‌های ایرانی خواهند رفت . کشتی‌های ایرانی، درحال حاضر دیگر خطری برای هر بندر و کانال از سوئز گرفته تا تنگه مالاکا هستند . احتمال بروز واقعه برای آن ها مضاعف می‌باشد و اگر حادثه‌ای چهره دهد، شرکت‌های بیمه‌گر اهل ایران نخواهند توانست خسارت را پرداخت کنند .»

عدم پرداخت زیان مسئله نظر برایان هوک، ناشی از تحریم‌های بانکی است .

هوک به دیگر ابعاد مخاطرات مدنظر خویش پرداخت و خاطرنشان کرد که در چهره برخورد کشتی‌های ایرانی با هر مانعی، خطر نشت نفت در دریا وجود خواهد داشت و چند نسل از شهروندان مملکت میزبان نفت‌کش صدمه‌دیده ایرانی، با تبعات زیست‌محیطی ناشی از این حادثه، دست و پنجه نرم خواهند کرد .

یکی از خبرنگاران به معافیت نفتی برای ۸ مرزو بوم فوق‌الذکر پرداخت و پرسید که این کشورها، تا چه حد می توانند از کشور ایران نفت بخرند .

برایان هوک در پاسخ بیان کرد که این عدد خصوصی می باشد ولی کشورهای مشمول معافیت موقت، تنها در فیس کاهش چشمگیر خرید نفت از جمهوری اسلامی ایران می‌توانند از این معافیت‌ها استفاده نمایند .



:: برچسب‌ها: پایگاه خبری تحلیلی ,
:: بازدید از این مطلب : 426
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 19 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : alipour

۱۰۰ 
مملکت بخشید و ستد با کشور‌ایران را لغو کردند پایشگر-وزیر امور خارجه امریکا ابراز امیدواری کرد به توافق جدیدی با کشور ایران رسد .

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پایشگر، وزیر خارجه آمریکا به هم پا وزیر خزانه داری این مرز و بوم در نشستی خبری درباره تحریم های ایالات متحده درمقابل کشور ایران صحبت گفتند .

به نوشته مهر، مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا روز جاری دوشنبه به تشریح جزئیات بیشتری درباره تحریم های یکجانبه و غیررسمی اخیر این کشور علیه ایران پرداخت .

وزیر 
خارجه ایالات متحده در کنفرانس خبری خود در این خصوص داعیه کرد: به دنبال فشار اقتصادی بی سابقه بر ایران هستیم تا این میهن نتواند عالم و خاورمیانه را بی ثبات کند! 
مایک پمپئو ادامه داد: امیداریم که به توافق جدیدی با کشور‌ایران برسیم . امروز تمام تحریم های کنسل شده به واسطه برجام را گشوده می گردانیم . در زمان سر گروهی جمهوری ترامپ، ۱۹ دُور از تحریم ها را در مقابل ایران اجرا کردیم . 
با اعلام تصمیم آمریکا از ماه می، بیش از ۱۰۰ میهن بخشید و ستد خود با تهران را لغو کرده اند! 
او در ادامه مدعی شد: هر کسی با کشور ایران بر مغایر این تحریم ها، بخشید و ستد کند عواقب دردناکی در انتظارش خواهد بود! معافیت ها برای برخی از کشورها به برهان اطمینان یافتن از عدم پیدایش معضلات برای ان ها به رخ موقت است .

پمپئو بیش تر کرد: چین، هند، ایتالیا، یونان، ژاپن، کره جنوبی، تایوان و ترکیه جزء ۸ مرز و بوم معاف از تحریم ها هستند؛ به گفتمان برای به صفر رساندن واردات نفت از کشور‌ایران ادامه می دهیم . درآمدهای نفتی کشور ایران در بانک های بیرون از این مملکت فقط می توانند در امور بشردوستانه به کار بروند .

در ادامه این کنفرانس مطبوعاتی، استیو منوچین وزیر بانک داری آمریکا نیز گفت: روز جاری واشنگتن آخری گام های خود را در مسئله تحریم های بدون نقص کشور ایران برداشت . امروز تحریم های بی نقص خود علیه تهران را گشوده می گردانیم . بیش از ۷۰۰ فرد، گروه، هواپیما و کِشتی را تحریم کردیم که در تاریخ ایالات متحده بی سابقه بوده می باشد .

وزیر بانک داری آمریکا افزود: صدها شخص و تیم دیگری که تحریم های آن ها پس از توافق هسته ای برجام کنسل گردیده بود، را مجدد در فهرست تحریم ها قرار دادیم . امروز ۵۰ خزانه ایرانی و بیش از ۵۰ شرکت پایین تیم ایرانی را هدف قرار می دهیم . ۴۰۰ قضیه مختص در حوزه های کشتیرانی و هواپیمائی اهل ایران و نیز ۲۶۰ نفر نیز در لیست تحریمی ما می‌باشند .

او ادعا کرد: بیش از ۹۰۰ زمینه مربوط به کشور‌ایران در ارتفاع دولت ترامپ در ۲ سال قبل تحریم گردیده اند . ایران زیر فشار های خرد کننده بین المللی قرار داراست . آن ها می بایست از توسعه و گسترش سلاح های (دفاع) موشکی خود خودداری کنند! از تلاش تهران به مراد دُور زدن تحریم ها نیز پرهیز می کنیم .

پمپئو در جواب به خبر نگار اسکای نیوز در رابطه روش دوگانه واشنگتن در قبال ایران، در ادعائی مضحک مدعی شد: راه و روش ما در دولت ترامپ در این باره یکسان بوده می‌باشد . 
کشور ایران جان شهروندان آمریکائی را در خطر قرار داده است! 
منوچین در جواب به خبرنگاری در رابطه تعامل این مملکت با اتحادیه اروپا در این خصوص طولانی تر کرد: ما هیچ وقت نگفتیم که اروپائی ها از تحریم ها معاف می شوند . ما انتظار داریم که آن ها با ما همکاری نمایند . تنها بخشید و ستد بشردوستانه می توانند انجام شود . به همه کشورهای اروپائی گفته ایم که دقیقا ما به دنبال چه چیزی هستیم . برخی از کمپانی های اروپائی تصمیم به جدا داد و ستد با کشور ایران گرفته اند .

پمپئو در پاسخ به خبر نگار الجزیره که در رابطه «برخودر دوگانه و متعدد واشنگتن در قبال کشور ایران و عربستان» سئوال کرده بود، مدعی شد: کشور ایران به حوثی ها در یمن امداد می کند، اسرائیل را به فنا تهدید می کند، به شیعیان در عراق یاری کرده و به دولت سوریه امداد می کند؛ پس در میان اخلاق کشور ایران و عربستان تفاوت زیادی وجود داراست .

پایگاه خبری تحلیلی
ریاض در راستای پیکار با تروریسم خیلی عملکرد کرده است! 
در ادامه خبرنگاری از وزیر خارجه آمریکا درباره ۳ معافیت تحریمی واشنگتن درمقابل تهران سئوال کرد . پمپئو در جواب گفت: نیروگاه بوشهر گوشه ای از استثنائات ما در این خصوص هستند . موارد معافیت سه گانه، محدود و موقت میباشند و به زودی داده ها آن را منتشر می کنیم .



:: برچسب‌ها: پایگاه خبری تحلیلی ,
:: بازدید از این مطلب : 432
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 15 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : alipour

پایشگر-عضو کارگری شورای عالی با اشاره به کاهش قدرت خرید کارگران به ۳۳ درصد در سال روان گفت: در هم اکنون حاضر عقب ماندگی مزد از معیشت به ۶۷ درصد ارتقا پیدا کرده می باشد .

به گزارش پایشگر، علی خدایی در جلوس کرد مشترک نمایندگان کارگری و کارفرمایی با محمد شریعتمداری وزیر تعاون، عمل و رفاه اجتماعی با اشاره به مطالبات جامعه کارگری از این وزارتخانه گفت: امیدوارم تعیین شما منافع مشترک جامعه کار و ساخت را رقم بزند؛ قضیه امنیت شغلی، ارزان ترین مطالبه جامعه کارگری میباشد که در این خصوص آئین طومار تبصره یک ماده ۷ قانون فعالیت در خصوص هدایت قراردادهای کار در شغل ها غیر همیشگی بنا کردن گردیده و در صف توقع تحلیل در هیئت دولت قرار دارد .

عضو کارگری شورای خوب کار با اشاره به وضعیت معیشتی جامعه کارگری گفت: معیشت کارگران در سال ۹۱ با کاهش دور از شوخی مواجه شد به این ترتیب که حقوق و دستمزد سال ۹۱ فقط ۳۷ درصد از هزینه های معاش را پوشش می دهد که نهایتا پس از یکسری سال ما توانستیم در سال روان ۱۳ درصد از عقب ماندگی حقوق نسبت به هزینه معیشت را جبران کنیم و به این ترتیب حقوق و دستمزد سال ۹۷ توانست ۵۰ درصد از هزینه های معاش یک خدمتکار را پوشش دهد ولی متاسفانه با توجه به اتفاقات و خلل ها اقتصادی به وجود آمده در سال جاری قدرت خرید کارگران کاهش پیدا کرد و در حالا حاضر حقوق و دستمزد و درآمد یک خانوار ۳ نفره فقط ۳۳ درصد از هزینه معیشت را پوشش می دهد . بنابراین در هم اکنون حاضر عقب ماندگی مزد از معیشت به ۶۷ درصد ارتقاء پیدا کرده است .

پایگاه خبری تحلیلی

خدایی، تشکل یابی را یکی دیگر از سه ضلع مطالبات کارگری تیتر کرد و افزود: در درحال حاضر حاضر با تلاش های فیس گرفته در بازه مسئولیت آقای ربیعی می توانیم داعیه کنیم تنها ۱۰ درصد کارگران بوسیله تشکل ها مدیریت می شوند . بنابراین، این مورد نیز مطالبات جامعه کارگری از وزیر تعاون، فعالیت و رفاه اجتماعی می‌باشد .

این فعال کارگری با تاکید بر اینکه امنیت شغلی، معیشت و تشکل یابی سه ضلعی میباشند که بر روی یکدیگر تاثیر می گذارند به عدم رعایت سه جانبه گرایی در برهه زمانی سرپرستی محسنی بندپی نفد کرد و افزود: به جرأت داعیه می کنیم در دوران سرپرستی آقای بندپی در حوزه ارتباط ها عمل و سه جانبه گرایی جراحت جدی دیدیم و نتوانستیم حتی در این بازه حدود ۳ ماهه یک گرد‌همایی شورای خوب کار را برگزار کنیم و به رغم پیگیری های متعدد کمترین توجه به سه جانبه گرایی فیس گرفت .

عضو کارگری شورای خوب عمل تاکید کرد: در حالی طی ۴ ماه پیشین جلوس کرد شورای خوب فعالیت برگزار نشده میباشد که مواد ۱۶۷ و ۱۶۸ ضابطه عمل به برگزاری شورای خوب عمل دست‌کم یکبار در ماه تاکید دارد .

خدایی تاکید کرد: ضمن این‌که جلسات شورای خوب کار نباید صرفا به برگزاری جلسات با فرمان کار حقوق و دستمزد محدود شود بلکه این شورا عالی ترین نهاد بنا کردن سیاست ها در حوزه تهیه و تنظیم روابط عمل است .

واریز
منابع تامین اجتماعی به خزانه/ عقبگرد به دولتی شدن تامین اجتماعی
وی همچنین با نفد از واریز منابع معالجه تامین اجتماعی به حساب بانک داری کل میهن در میزان دارایی این سال گفت: به رغم اینکه از مطالبات مشترک نمایندگان کارگری و کارفرمایی رئیس سازمان تامین اجتماعی بوسیله کارگران و کارفرمایان می‌باشد اما این تصمیم دولت در بودجه ۹۷ برای واریز منابع درمان سازمان تامین اجتماعی به بانک عقبگرد به قبلی هست و مدیر تامین اجتماعی را مدنی خیس می نماید .



:: برچسب‌ها: پایگاه خبری تحلیلی ,
:: بازدید از این مطلب : 409
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : alipour


دولت امریکا هشت سرزمین را از تحریم های ضد ایرانی معاف کرد .
۸
میهن از تحریم‌های ضدایرانی امریکا معاف شدند
پایشگر- دولت امریکا هشت مرزو بوم را از تحریم های ضد اهل ایران معاف کرد .

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پایشگر ،بلومبرگ به نقل از یک رده عالیرتبه دولت آمریکا گزارش بخشید که در آستانه تحریم های ضدایرانی، واشنگتن با معافیت ۸ میهن برای ادامه خرید نفت از تهران موافقت کرده است .

پایگاه خبری تحلیلی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بلومبرگ، آمریکا ۸ مملکت از قبیل ژاپن، هند و کره جنوبی را راجع به خرید نفت جمهوری اسلامی ایران پس از اعمال دوباره تحریم های آینده مشمول معافیت خویش قرار اعطا کرد .

بر پایه گزارش این رسانه، یک رده عالیرتبه دولت آمریکا اعلام کرد که متحدان نزدیک آمریکا از پاراگراف ژاپن و کره جنوبی به همپا هند که وابستگی زیادی به نفت جمهوری اسلامی ایران دارا‌هستند این معافیت را اخذ کرده‌ اند؛ البته توقع می‌ رود لیست کامل معافیت های نام برده دوشنبه آینده (روز اولیه اعمال تحریم های ضدی ارانی واشنگتن) منتشر شود .

چین نیز جزء کشورهایی می باشد که اجازه خریداری نفت کشور‌ایران را اخذ کرده اند البته مذاکرات با پکن در این باره ادامه دارد .

۴ کشور دیگر در این گزارش معرفی نشده اند .

یک رده امریکایی یاد نشان کرد معافیت از اجرای تحریم ها برای پرهیز از ارتقا ارزش نفت واگذار شده البته کشورهای مشمول معافیت عهدوپیمان داده اند واردات نفت خود از کشور ایران را کاهش دهند .

انتظار می رود مایکل پمپئو وزیر خارجه ایالات متحده روز جاری معافیت ۸ مرزوبوم از تحریم های نفتی امریکا را رسماً اعلام کند .

این درحالیست که هشتم ماه می سال روان میلادی، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد که از برجام خارج می شود و نه تنها تحریم های قبل را گشوده می گرداند بلکه تحریم های جدید در مقابل تهران را هم اعمال خواهد کرد .

ششم آگوست ۲۰۱۸ اولین تحریم های آمریکا علیه کشور ایران که پس از توافقنامه هسته ای در سال ۲۰۱۵ متوقف شده بود، مجدد به اجرا نهاده شد .

تحریم های آمریکا مشتمل بر محدودیت دارای ارتباط با تجارت ایران در مورد طلا و فلزات گران بها و تحریم های هواپیمایی و خودرویی هستند .

تحریم های نفتی کشور ایران هم از ۴ نوامبر سال ۲۰۱۸ به تراز اجرا در می آید .



:: برچسب‌ها: پایگاه خبری تحلیلی ,
:: بازدید از این مطلب : 384
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 13 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : alipour

پایشگر- رسانه های خبری از کشته شدن دست اندک هشت نفر در اتفاق تیراندازی مرگبار در ایالت پنسیلوانیای ایالات متحده خبر دادند .

به گزارش پایشگر به نقل از اسپوتنیک، پلیس در ایالت پنسیلوانیا آمریکا به حادثه تیراندازی واکنش نشان اعطا کرد .

پلیس اعلام کرد که این واقعه در حیطه «پیتسبورگ» پنسیلوانیا روی داده هست .

پایگاه خبری تحلیلی

منابع با خبر ۸ کشته را او‌لین آمار این رخداد مرگبار اعلام کرده اند .

در جریان این تیراندازی که در کنیسه «جماعت درخت حیات» روی داد، ۲ نیروی پلیس هم تا کنون زخمی شده اند .

این درحالیست که مهاجم تا کنون دستگیر نشده و لذا پلیس از مردم منظور است تا به محل رخداد نزدیک نشوند .



:: برچسب‌ها: پایگاه خبری تحلیلی ,
:: بازدید از این مطلب : 393
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : alipour

حقوق
و مزایا و دریافتی‌های فرهنگیان هم بایستی کاملا همخوانی با قانون باشد
پایشگر- علی الهیار ترکمن درباره اندازه پرورش دارایی وزارت یادگرفتن و پرورش در سال ۹۸ و احتمال افزایش حقوق و دستمزد دوباره در سال جاری با اعتنا به تشدید مشکلات اقتصادی در ماه‌های اخیر گفت: چاره‌ای نداریم جز آنکه در چارچوب ظرفیت‌های رسمی حرکت کنیم .

پایگاه خبری تحلیلی

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پایشگر، علی الهیار ترکمن افزود: حقوق و دستمزد و مزایا و دریافتی‌های فرهنگیان نیز باید کاملا مطابقت و همخوانی با ضابطه باشد .

معاون گسترش رئیس و پشتیبانی وزارت فراگیری و رشد با ابلاغ اینکه یک‌سری برنامه را در قالب همین ظرفیت‌های قانونی شروع کرده‌ایم اظهار کرد: در ماده ۶۳ ضابطه برنامه ششم بسط تاکید شده می‌باشد که لایحه رتبه‌بندی معلمان به منظور ایجاد یک نظام طبقه بندی از صلاحیت‌های حرفه‌ای معلمان بنا کردن شود و مهندسی نیروی انسانی بر اساس این گواهی که بایستی به مجلس برود و به ثبت برسد فیس پذیرد .

الهیار ادامه داد: تا کنون بخش قابل توجهی از فعالیت انجام و لایحه رتبه بندی در دولت در دست تحلیل است . که بایستی معطل بمانیم با چه محتوایی در مجلس به تصویب می رسد .

وی با درخواست از دولت و نمایندگان مجلس برای رساندن مرتبه بندی به دارایی ۹۸ اظهار کرد: علاوه بر مرتبه بندی، استفاده از ظرفیت‌های موجود را نیز مدنظر داریم . معلمانی را داریم که ۲۴ ساعت موظفی قانونی خود را انجام میدهند و ساعاتی را به حق‌التدریس غیرموظف اختصاص می دهند که خیر دائمی میباشد و خیر کسورات بازنشستگی به آن تعلق می گیرد که در غایت نه در حقوق و دستمزد بازنشستگی و پاداش نقطه پایان خدمت لحاظ می‌گردد و نه بهره‌برداری دیگری از آن فیس میگیرد و دریافتی آن‌ها به همان ۹ ماه کاری منتهی می گردد .

نائب رئیس بسط مدیریت و پشتیبانی وزارت یادگرفتن و رویش با ابلاغ این که یکی از برنامه های ما این بود که میزان حق‌التدریس غیرموظف را محاسبه کنیم گفت: میانگین حق‌التدریس غیرموظف، شش ساعت میباشد که آن را به ساعت مکلف بیشتر و مابه‌ازای ریالی اش را وارد فیش حقوقی می‌کنیم . به این ترتیب هم جزء مستمر ۱۲ ماهه فیش حقوقی قرار میگیرد و نیز کسورات به آن وابستگی می گیرد که در حقوق بازنشستگی لحاظ می‌گردد . این طرح اختیاری می‌باشد .

الهیار ادامه داد: برنامه‌های میان برهه زمانی و بلند مدتی را طراحی و در دست اجرا داریم، البته درباره ارتقا مجدد دستمزد معلمان در سال جاری به علت مشکلات اقتصادی، طبق مقررات و تصمیمات دولت و مجلس تصمیم گیری میگردد .



:: برچسب‌ها: پایگاه خبری تحلیلی ,
:: بازدید از این مطلب : 431
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 9 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : alipour

پایشگر-سرپرست دانش کده آزاد اسلامی ۷ نفر از رؤسا و معاونان آموزشی واحد‌های دانشگاه آزاد را پس از محرز شدن تخلف آن ها در پذیرش غیررسمی داوطلبان طبی عزل کرد .
پایشگر-سرپرست دانشکده آزاد اسلامی ۷ نفر از رؤسا و معاونان آموزشی واحد‌های دانش گاه آزاد را پس از محرز شدن تخلف آن‌ها در قبول غیر قانونی داوطلبان پزشکی برکنار کرد .

به گزارش پایشگر به نقل از ارتباط ها همگانی دانشکده آزاد اسلامی، محمدمهدی طهرانچی پس از آنالیز و ثابت تخلف در پذیرش و تصویب نام غیر رسمی داوطلبان علم ها پزشکی، ۷ بدن از رؤسا و معاونان آموزشی واحد‌های کالج آزاد اسلامی را برکنار کرد .

پایگاه خبری و تحلیل

از آنجایی که در مراحل اعلام نتایج آزمون کنکور ۹۷ رشته‌های علم ها پزشکی ناهماهنگی و به تبع آن ابهاماتی پیش آمد، متأسفانه بعضا از رؤسا و معاونان آموزشی واحد‌های کالج آزاد اسلامی بدون دقت به دستورالعمل‌های اداره مرکزی مبادرت به تصویب نام داوطلبان مجموعه طبابت کردند که سرپرست کالج آزاد اسلامی پس از اطمینان کامل از این اقدام غیرقانونی و اثبات آن از سوی مراجع نظارتی دانشگاه، این مدیران را از سمت‌های خود عزل کرد .
همینطور
برکنار دو مدیر واحد خلاف کار دانشگاه آزاد اسلامی از سوی مجموعه‌های نظارتی کالج در هم اکنون چک است



:: برچسب‌ها: پایگاه خبری و تحلیل ,
:: بازدید از این مطلب : 528
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 5 آبان 1397 | نظرات ()